Note Close
[update headline="Update"]Please follow up the link fixing progress at our Facebook Please click on our advertisements to help us maintain this blog. Thank you![/update]

Tuesday, October 16, 2012

Tagged Under: , , , , , , ,

Free craft book download: Nemezeles tuvel wool felt

By: Miracle Handsph On: Tuesday, October 16, 2012
 • Share this • Free craft book download: Nemezeles tuvel wool felt 
  Egy hegyes nemezelőtüvel, hungarocell alátéttel és egy kis gyapjúval hasznos és szép állatokat készíthetünk. A gyapjú gyorsan formát ölt, kialakul a fej és a test, és a gyapjúból készült részeket is tűvel rögzítjük. Így teljesen víz és szappan nélkül - ami a nedves nemezelés- hez szükséges - készülnek a varázslatos kis ceruzafigurák, az élethű madarak az ablakba, a baglyos szélcsengő, a jeges- medve a téli ablakba, egy mobiltelefon-tartó kenguru és még sok más. A könyv csak egy kis bepillantást nyújt a lehetősé- gekbe, amelyeket ez az egyszerű technika feltár. Hosszú tigris a huzat ellen az ablakba, szerencsemalac a kulcstartóra vagy bolyhos dísz a karácsonyfára - ezekkel a kis ajándékokkal biztosan nem vallunk szégyent. A kreatív embereket hamar magával ragadja a nemezelés mámora, és a tüvel való nemezelést igazán nagyszerünek fogják találni, föleg, ha sikerül az ujjaikat a valóban nagyon hegyes tütől kellő távolságra tartani. Mindenkinek kellemes szórakozást és sikert kívánok.
  Translate by Google
  Using a sharp nemezelőtüvel, polystyrene pad and a little wool you can create beautiful and useful animals. The wool quickly take shape, the formation of the head and body parts made of wool and needles are fixed. So it is completely water and without soap - which is the wet felting needed for - are the magic pencil figures, life-like birds in the window, the baglyos wind bell, the polar-bear in the winter window, a cell phone holder for kangaroos and many more. The book is just a small insight into the possibilities gekbe by this simple technique reveals. Length of the cloth against the Tigers in the box, the lucky pig keyring or a pile of Christmas tree ornaments - these small gifts will surely not be confounded. The creative people quickly captivated by the thrill felting, felting needles and they will find a really great, especially if they manage their fingers on sharp needles really good distance. Everyone has fun and enjoyable I wish you success.
  Language:  Others
  ISBN :
  Filesize : 13,39 MB
  File type:  Image 
  Download craft ebook here :
  Links updated : 10/9/2015

                                 Mediafire                Mega

   Please click download link , click advertisements or complete the survey to support us. If you find the links down or not work please let us know. You can contact us or comment. Visit our facebook: https://www.facebook.com/pages/Miraclehandsph-Blog/1382964845336427  for more handmade tips and patterns.
  Thank a lot! 

  0 Comment :

  Post a Comment

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...